keskiviikkona, lokakuuta 27, 2010

NysseRuostehei...Pliis...

Notta männä viikol sit rykästii se kolomen päivän saldo alta elikkäs melekein rundi. Kuopios oltii tutus mut uusitus Puikkaris(Puijonsarves) ja mikäs siel o vedellä ku o isohko lava ja puitteet kohillaan. Timban kamat siel olis ollu(KV2, RenkusHeinz ja jotai valoi) valmiin mut tuotiin omat sin. Kantoapukii oli mut... Toimi se osittain. Neljäst jätkäst yks oikeesti osas hommasa ja valitettavasti juuri hän ei ilmestyn sit aamul. Mut kamat pystyyn Memppariin syömään ja orottaas keikkii. Kivaa kerrankii ku keikka starttaa klo 22. Jengii olis voinu olla enemmänkii, 250 ja risat, mut keikka oli hyvä. Ukot o aika iskussa khyl. Siit keikan jälkeen Henrysiin ja viinibaarin puolelle Hannua moikkaas yhelle. Aamuun meni että heilahti ja Vänä sai uuden lempinimen*: Panda. Ei pärjänny puisto Vänälle, käveli poijes ku puisto jäi makaas. O se kova jätkä. Kiitos Hannu ja aina o loistavaa Teil käydä vaikkakii vapaalla.
Varkauteen eksyttiin seuraavaks päiväks ja kohteene Sone eli Zone eli Z1 eli disco. Epäilykset oli kovat tulisko jengii mut tuliha sitä loppupeleist iha kivasti. Vesa kävi tarinoittaa meit ja nauraa sai taas. O se Kontiainen kyl mukava mies, parhautta. Pieksämäki osastookii oli eksynt paikalle, terkut kotikonnuille lähti. Lava olis saanu olla aavistuksen isompi mut hyvi me siel mahuttii kikkailee. Keikan jälkee Spedee ja Udee moikkaas pubiin ja naureskeluu siin. Loistojätkii. Tipin kans grillin kaut makaamaan....
...Ja aamust ylös ja kamat bussiin ensilumen kanssa. Nivala hier ai kam!!! Puustelli(ihanaa) Nivalassa(ihanampaa) piiiiitkäst(voi ei) aikaa. Yllätys oli kyl palvelu siel! Toivotettii heti tervetulleeks, aamuroudaus ok ja safkat kohillaan! saunaki saatii het ku haluttii. Kamat pystyyn, tsekkailuu, safkaa ja saunomaan. Olis ollu solarium mahollisuuskii siel mut ei jaksant. Hetki lepoo ja leffa huonees ja bäkkäril naureskelee. Keikka oli mahtava, jengi Nivalasta ja Ruoste ois pitäny soittaa encores. Ei soitettu, ehkä sit sil 50-vuotisjuhlakiertueel sitte ;)

Väsy meinas iskee tuos yhten päivän mut onneks o ystäviä, jotka ymmärtää ja antaa kättä auttavaa. Lomaa oon tarttennu ja ens viikol sen toteutan. Kiitos Vemmu ja Kira, ootte rakkaita.

Ei kommentteja: