tiistaina, syyskuuta 23, 2008

Miuku ja Mauku pinteessä -syyskiertue 2008 , Kuopio-Joensuu


19.9 Kuopio, Henry´s Pub

Iltapäivästä junnaan ja kohti Kuopioo. Staminoitte syyskiertue starttaa Henkasta ja odotukset o kovat..Taas. Noin kuukauden tauko ja taas mentäis. Henkka o tuttu paikka ja siel o ainakii miust joka kerta nii mahtava meininki ettei oo järkee. Ihmiset o mukavii ja paikka o parhautta.

Saavutaan tonteil just oikeaan aikaa eli Jusba ja pojat o saaneet just roudattuu kamat alas ja päästään kasailee. Meillähä o omat tiskit mukana niin kaikki jotka Henkas o keikal käyneet tietää et se lava ei paljoo kamaa vedä. Varsinkii ku meit o kaks bändii lauteil. Iki-ihanat Pieksämäen halinallet, FM2000, o kaikil syyskiertueen keikoil mukana. Vitti et mie tykkään tuost porukast. Poijjaat kasailee kamojaan lauteille, Jusba laittaa tiskiään tonteille ja mie ja Jyri kokoonnutaan käytävään. Kyllä, meitin tontit o siel takan käytäväl ku ei muute monitori- ja kitaramaailma mahdu muualle. Toimii se näinnii. Tsekki pois alta kuleksimasta ja syömään Introon pastat. Siit saunaan ja koht se hetki ois aloittaakii jo. Nää aikaset soittoajat nimittäi toimii ku häkä. FM2000 raapii settiisä jo ja sitä siin hiukan kuunnelles. Vitti ku se vaa o kovaa.

Oma setti valmiiks ja introt pyärimmää. Hyrde o taas teheny uude ja voi luoja mitä sielt tulee... Eläinrakkaat, olemme pahoillamme. Setis o muutamii vanhoi hittei jota pojat ei oo soittanneet aikoihi. Hyvi tuntuu paperinuket ja kumppanit uppoavan ylleisöön. Kuopiolaise o sulaa hulluutta, pittiä yritetää siel luoda ja tukat heiluu. Kamat nippuun ja hassuttelemaan.

Varoituksen sana: Käytiin Jyrin kaa grillil sit yöllä, sellases asuntovaunugrillis, joka o siin Atlasta lähimpän. Ehkä maaliman paskimmat makkaraperunat ikin. Ei suolaa, makkara o jostai jauhopussist suoraan ja se perkellee kaveri ei sit laittan mitää työkalui mukaan. Kiva ylläri sielt hotellihuonees raapii ransuja huiviin teelusikalla.

20.9 Joensuu, Karjalantalon kellari

Iltapäiväst siin jengi kasaan ja roudailee. Käytiin Tuomaksen kans shoppailee dvdeit ja matkaan tarttu kaikki Lapinlahden linnut ja Rumble(toimii). Kamat autoon ja kohti Jojensuut. Ukot kattelee Rumblee Kaken ja miun keskittyes tiehe. Kauheit naurunremahduksii kaikuu takaa. Fäästfuud ja sillo singahtaa! Tsiikatkaa jos ei oo viel hallus kyseinen leffa.

Kellari siis o suht "uus" mesta. Siin samas karjalanlados mis o ennenkii heitetty keikkoi mut uusittu mesta vaan. Lava oli ainakii meil vähä liian pien. Leveyttä o kyl tarpeeks mut syvyys on vaiti. PA:na siel o turboo ja purkkein samaa. Valoja aika hintsusti. Ravintolapäälliköl oli jotai säätöö koko ajan pääl ja kaikki ensiks kiellettii mut joissai sai antaa perikskii. Valitteli välil äänenpainest, otan osaa, sie saat viel keikalle sin KT:n et kiva ois nähä mite siel reagoidaan. Mie lähden heti tsekin jälkee heittääs kamat hotellil ja moikkaas tuttui. Kas ku olen täälläkii joskus asuna. Kerubis o Ellit ja kumppanit. JetSetist löytyy Ronski ja Jone. Naureskelut ja halilut ja jutustelut. Keikil kuitennii pakko lähtä, pojjaat tulloo peräst. FM:ät raapii settiisä ja vaivihkaa onkii taas meiti vuoro. Hynyne saapuu tonteille, pahuutta ilimassa...

Keikki starttaa ja Jeonsuu räjähtää. Eturivi o iha liekeis ja nii taitaa olla kaikki muutkii. "Mellakka-aita" ei oikei taho pyssyy paikoillaa mut onneks jengi tajuu sen ja joka biisin jälest itte sitä korjaileevat. TOIMII! Ottakaaha muut mallii siit toiminnast. Keikka menee aika nopiaan ohi ja mie niputan omat kamat. Sovittu et iltapäiväst sit haetaa kamat, sopii miul ku miun juna lähtee aamul. Sori pojat, mie korvaan tän jotennii. Hassuttelukaljaa ja jutustelluu. Yöl vien Jyrin grillil korvaamaa edellisyön pettymyksen. Ja ny homma toimii, Dolly´s o parast ikin. Ens viikol taas uudet seikkailut...

Ei kommentteja: