sunnuntaina, huhtikuuta 27, 2008

Jorma tai Lasse -08... Pershiki rulettaa


25.4 Kouvola, House of Rock

Voi pahuuden ruumiillistuma. Mie starttaan autolla kohti Kouvolaa ja Stampioitten keikkaa. Tänään ois vuoros viimone (toivottavasti ei lopullisesti) keikka FM2000:n kanssa. Lystiä o piisannu ja legendoja syntynyt näitte poikien kanssa. Ripulit lämmittivät alkurundin ja FM2000 päättää tämän session. Molemmat ovat olleet mitä parhainta sakkia ja ystävyyksiä on tullut meistä joka leiriin. Parhautta. Nappasen Jalluputelin laukkuun Matille ja Teemulle (FM:n tekniikan höpönassut) kiitokseksi reissuista. Mie niin tykkään poijjiista. Hyrde ja Hippi ovat hoitaneet orkesterille kiitokseksi Gambinaa nii että riittää. Pahuutta siis ilmassa.

Keikkapaikkana toimisi tällä kertaa House of Rock eli HoRo niinku pojat leikkisästi nimittivät mestan. Vanha tuttu Güntin ajoilta, Marko"Hämppy"Hämäläinen, hoitelee baaria ja orkesterien asioita mestoilla. Kättelyt ja naureskelut siin poikia odotellessa ja kappas ku bussi jo kaartaakin pihaan. Roudausta ja pätsäystä ja säätöä ja backline alkaakii olla kuosissa. Siin miun mikitellessä ja monitoreit säätäes tuleekii toinen vanaha tuttu moikkaamaan. Tsugi, tuo maanmainio ihminen ja ystävä, aina parhautta nähdä. Vakaa vanaha ammattilainen karjalasta. Mie/sie meininkii ja loistotarinoita. Parhautta. FM:n ikinuoret saapuvat ja halailu alkakoon. Kerran viel vaik iha vaa vittuillessaan sanon, et nää pojat o parhautta ja mahtavuutta. YSTÄVIÄ perkele!

Tsekki rykäistään käyntiin ja Jusba hoitaa tsoundit kohillee ja mie joudun hetken painimaan Kaken monitoroinnin kanssa ja vielä siihe vähä Hyrden kuunteluu and. Homma saadaan toimimaan ja syöpöttelyn merkeissä jatketaan. Muut ampaisevat saunaan ja mie lähden juniorii moikkaamaan ja naurattamaan. Allu o parhautta. Aina. Allu kyselee Mokoman ukkojen perään kun on ilmeisesti luonut kontaktin Hygeen ja Saikkoseen. Ja mikäs siin, loistomiehii. Allu diggaa and.

Fm:t vääntävät loistosettiinsä taas alkaen klo 23 (Vepan sanoin: notta muutkii ehtis juomaan) ja mie oon tulessa. Nii tuntuu olevan Kouvolan yleisökii. Kamat liikkuu nopiaan lavalta poijes ja päästään Jyrin (sydänystävä) kanssa kasaamaan meidän setti kuosiin. Jyrillä (kortisoonikokki) on tällä kertaa sitten vähä enemmä hommia ku normaalisti. Jyri (kitarateknikko ja Lappeenrannan Steven Seagal) hoitaa skebat ja securityn illan kuluessa. Mitä ny vähä säätää backlinee keske keikan uusiks nippuu ja kaikkee pientä. Keikka o iha tykkii. Yleisö o vähä villinä ja osa intoutuu iha daivaamaankii, pienellä avustuksella, Jyrin (karjalan sexyin) hiukkasen hikoillessa. Viikatteen Kalle tulee piipahtamaan sketsillä sisään 5 laukausta-biisissä ja FM:n pojat viuhahtamaan Muistipalapeleissä. Parhautta. Poijjaat pois lavalta et miehet pääsee hommiin. Kamat nippuun ja bussiin vauhdilla ja Jusban kanssa hypätään jousille ja kohti Helsinkiä ja nukkumaan nii et nenäkarvat tutisee. Tästä o hyvä jatkaa.... Vai onko???

Ei kommentteja: