sunnuntaina, joulukuuta 09, 2007

Night Life all night long


Ja taas isäntä palaa tonteille. Tälle illalle räimemeininkii tiedosa. Rite ja Dead Revolution. Rite o vanha tuttavuus mut Deadin poijjaat oli allekirjottaneelle uusia (vanhast kotikaupungist) tuttavuuksii. Kömmin orastavas kankaises tonteille klo 16 ja aloin pikku hiljaa laittelee kamoja valmiiks. Tomppa tuli kans tonteille ja kaffetupakit alkoivat palaa hiukka laajalti. Bändit sit saapuivatkii vasta kuuden pintaan ja siit sit tsekkii tahkomaan. Homma olikii iisii ku ukkojen lähtösoundit oli suht kohillaa heti startist. Sama backline molemmilla tuotti viel hymyn miun huulille, nupit vaan vaihtuis ja sillä mentäis. Nopiat tsekit, soundit kuosii ja meikä himaan suihkuun.

Illan aloittaa Rite ja puolen tunnin tiukka setti paiskitaan ammattitaidolla ohi. Jengi diggas kovasti. Sit mie oon myyty. Tai no oon mie muutenkii mut eri syyst. Dead vetää nii tiukkaa matskuu että. Miul heti Down/Crowbar akseli mieles ja vokalisti riipoo sellasel asenteel et oksat pois. Pikku provoo välii ja tiukkaa settii. Miu uus suosikki. Papa Wilskaki, tuo NL:n ykkösääniseppo ja vanha viinasieppo, saapuu tonteille diggailee. Vedin kuulemma suht lujaa, paskat, Tapsa sie oot tulos vaa vanhaks ;)! Nopia purku ja arvaatte varmaa jo. Tuopposta toisen perään huivii ja taksimatka Infernoon on tosi asia. Siel onkii jo koko konkkaronkka tonteil valmiin ja pienet rumpalikeskustelut, tsiiterit ja grillin kautta makkoomaan. Auts.

Ens viikol jälkitarkastus lekurilla, vähä junahommii ja viikolopuks Massikan poikien kanssa Kuopioon rokkaamaan. Parhautta.

Ei kommentteja: