maanantaina, kesäkuuta 25, 2007

Mänttier thän Tour-07 part two

No mikä ettei!

Mäntit on tö muuv! Ja taas mennään keikkihommiin. Ja tutusti taas ajassa taaksepäin:

21.6.07 Torstai klo 9.58

Startti tapahtuu Metsälän Shelliltä ja poppiosastoa muutama (Kuisma, Mr. Hyrkäs ja Sage) kyytiin. Matka taittuu Tampesterin kautta josta loput (Isä Miitro, Saikkonen, Marko, Tekniikan ammattilainen ja Lettunen) mäntit kyytiin ja nokka kohti RMJ:tä. Soittoaika olisi alkuillasta joten sen nyt tietää miten tai missä kunnossa popparit loppuillan viettäisi. Keikka ei teknisesti ole mikään maailman paras mutta louhitaan se läpi sitten vaikka käsillä seisoen. Kamat bussiin, bussi hotlalle ja takaisin alueelle moikkaamaan tuttuja. Ja niitähä siel riittää mutta seiskassa siitä lisää :)

22.6.07 Perjantai klo 12.01

Saavuttiin tonteille suht ajoissa. Joku tuikkas heti telttansa tuleen ja siellä kirmas pelastusmiehiä ja järkkiä päätä pahkaa ympäriinsä. Teinit on niin ympäripäissään ettei mitn järkee. Mie en ymmärrä miten ne elää yleensä juhannuksen yli. Raumalla oliki jo joku neropatti yhdistäny telttailun ja grillaamisen kirjaimellisesti. Osanottoni. Tajutonta toimintaa! Mutta... Siellähä meil oli vastassa varsinainen komitea. Kahvilan poijjaat ne siellä puuhasteli menemää meitin kaartaessa tonteille. Mahtavaa nähdä Viltsuu(Tapanilan Simo Salminen) ja Jannee(Fortumin mies, tuulivoima) joka kerta. Niit poikii o aina mahtava tavata tilantees ku tilantees. Tilanteet haltuun ja ehkä tähän mennessä paskimmat festarisafkat huiviin ja hommiin. Mut sitä ennen piti katsastaa kahvilan kesäkunto. Parhautta! Viittä vaille pitkä poika taikoi sellaisset tsoundit että heikompaa ois hirvittäny ja Viltsu hoiti lavan niinku Viltsulla on tapana, loisteliaasti. Sit ois PMMP:n vuoro mennä lauteille ja meikäläiset aloittaa kevyehkön rakennussession. Backline kasaan ja mikit ikuisuudelta tuntuvaa odottelua. Muuten, Perttu oli hoitanut sellaisen lavasysteemin et ei tarttenu hävetä. Vittu että pohjoisen poika tekee loistavaa duunia. Parhautta! Keikka oli yks parhaita. Aivan loistava veto ja ukot liekeissä. Isä Miitrollakii oli hymy ku hangon keksillä keikin aikana/jälkeen ja oliha se loistoveto. Itse olin varsin tyytyväinen lavasoundiin ja Perttua useaan otteeseen siitä kiittelinkin. Keikan jälkeen sitten pikainen pakkaus ja kohti Kokkolaa ja hotlaa. Hotlalla kamat hyttii ja kerholle vetäsee parit unioluet. Siin sit kolleegoiden kanssa jutustelua ja naureskelua ja meikä sänkyyn. Hyvvee yötä, Jeesus myötä ja oikealle kädelle työtä.



23.6.07 Lauantai klo iha sama

Päivällä jo perinteeksi muuttunut laivakahvilan aamupala ja jutustelua. Kiire ei nääs olisi ku keikki olisi vasta 00.45 Nummirokis. Siin sit Kahvilan ja meitin poikein kanssa nauratettii toisiamme ja varmaan niitä muutamia sivusta kuuntelijoitakin. Sitten hissukseen siirtymävaiheeseen. Saatanan Virgin Steele!!! Ameriikan pellet sitten päätti aloittaa puoli tuntia myöhässä KAKSI tuntia kestävän rockaktinsa! Paskaa mie sanon!!! Kauheeta paskaa!!! Mis o Skuugi ku sitä eniten kaipaat??? Vittu ei mitn lavamanagerihommii eikä apukäsii. Vittu itte pittää teherä kaikki jos haluaa et homma toimii ja kama liikkuu. Tekniikan ammattilainen elis Janne"Pakotat sie miut juomaan" Hynynen näytti ameeriikan pelleille mallia mite rummut kasataan ripeästi. :) MUTTA ASIAAN..... Keikka!!!! Aivan parhautta! Siis miun mielest. Jengi oli iha liekeis koko keikan ajan ja uudet biisit uppos ku mummo hankeen. Alus ny oli pientä säätöö ku raiderissa lukee selkeesti et Markolle piiiiiitkä mikkipiuha ni se sit tarkoittaa ilmeisesti viittä metriä. Mutta siitä selvittyä kaikki oliki mahtavuutta. Hygel oli balanssiongelmii mut siit selvittii. No mikä ettei! Tällä reissulla huumorivastaavana toimi suvereenisti Janne(pääsiäisluvat)Hynynen, tuo maanmainio rumputeknikko ja ystävä. Yötä myöten sitten Tampesterin kautta kotio. Klo 8 Nosturilla ja kamat treenikselle ja kotio suihkuun. Parin tunnin unet ja maksaloota huiviin ja kohti TopiFestiä. Siel sit kirjaimellisesti naamat. Muistivälähdyksiä: grilli, juustoukkopekka, pajatso, Enzo, saunavene..... Ja huomentapäivää. Tässä sitä taas ollaan. Tartteis viel saada nuo Kuisman kepit tänään huoltoon Musamaailmaan ja sit voiskin pyhittää loppupäivän sohvalle. Kattellaa taas. Ens viikonloppu onkin sit keikkavapaa. Meikä lähtee kokkailuhommiin Tuskaan. Tervetuloa pyttärille ja paellalle tutut ja tuntemattomat.

<--- Huumorivastaava ja lupatarkastaja Hynynen miettii uusia sketsejä. Tekniikan ammattilainen.

Ei kommentteja: