maanantaina, toukokuuta 02, 2011

Jumatsuikka, Mats!!!!

Jassoo, sanos. Viime kerran jäläkeen o tapahtunu kaikkee kivvaa ja ei niin kivvaa. Alotetaan siit ei kivasta. LISÄÄ LIKSAA!!!! Kun mikään ei riitä ja tarttee kaikkee uutta ja kivvaa.

Se siitä avautumisesta. Mitäs kaikkee sitä olikaan. Marian loppumisen jälkeen oli tosi outoo tulla keskiviikkon töihi duunii hommiin ku ei tarttennu ressata siit enää pätkääkää. Kivaaha se oli h´sen hetken ain välil mut ei tuu ikävä. Semppaseppona menty aika lailla ja oliha tuo pääsiäisen neljä keikkaa ja komediat siin yheks viikoks. Itte tein kaks ja komedian ja Hande teki ne pari. Mulle jäi Venäjän ihimeen Dolphinin teko ja Palefacen setti.

Dolphin oli sellast toudella hämärää(en tiiä oisko auttanu ees et ois kieltä ymmärtäny) diskohevigrungepop-osastoo. Kahen hengen bändi jos laulaja paukutti sähkökannui ja kitaristi veteli mualimman isoimmil pedaaleil. Kaveril oli varmaan kaikki mitä Thomannin kuvastost löytyy. Etupään seppä niil oli oma ja aika tapaus sekii, teki valot (neuvo Anssii vierestä) samalla. Patrospatros Antti oli hankittu koko viikoks monitorivahdiks mut eihä ne halunnu sitä vaan tahto ajaa etupääst kaiken itte. Antil helppo ilta.

Komediakorjaamo huitastii välipäivän ja sit olikii Palefacen vuoro. Peve tuli tekee etupään ni miul jäi hommaks lämppäreitte teko. Paleface, voi perkele! Aivan loistoporukka bändis ja vitti mikä keikka! Karri vaan o nii kova äijä. Lavakarisma kohillaan ja muutenkii herrasmies. Reseptii, niinku idäs sanotaan.

Tää viikko meneeki sit Oopperahommis seppona. Sipilän Santtu(reseptii) hoitelee äänet ja mie tarjoilen kaapeleit ja PA:ta. Tos vieres supattaa SD9 ja EAW:kii päivitettii kohilleen. Hyvält kuulostaa vaik en oopperast mitää tajuakaa. Tartteis Kuusiston Asko pyytää varmaan kaljalle tänne. Jos se kertois miul syvimpii olemuksii asiast. Tai sit vaan dokattais ja kiusattais Santtuu. Parhautta. Ens viikol jatkuu Ooppera ja sit pari isompaa keikkaa olis viel tulos enneku loma kutsuu.