torstaina, huhtikuuta 14, 2011

Notta näinniisä....

...Notta viimosest kerrast o taas aikoo ja Jasse jo ehtiki painostaa virtuaalisesti. Eli vanahoin sanoin: mennääs ajas hiukka tuakseppäin....

Par viikkoo sit oli Mariashöys Jukka-poika vieraana ja iha mahtavaa se oli. Parhausukko parhaasta päästä. Vieraat ny ei minnuu kiinnosta paskookaa mut keikka oli loistava! Semppaa pukannu siin viikolla ain perinteisesti ja lauantain käytii kiekasemas sit iha oikia keikka isol puolel. Mariska ja SMG vieraili siel Animalian bileissä. Mie hoitelin (hih) Mariskan keikan etupään ja Nykänen ja Esa tuotteli SMG:n vankal ammattitaijol. Mariska ja Pahat Sudet oli miul uus tuttavuus mut hyväks havaittiin. Loistava orkka, loistavii biisei/sovituksii ja mahtava persoona. SMG:eest ny ei tartte sanoo paljoo. Muut ku et se o loistava livenä!

Männä viikko menikii taas semppasessiois ja VIIMESES Mariassa. Vieraan se perkeleen (selvinpäin) Keskinen. Ja aivan mahtavat 22-pistepirkkoo! Kökkis tuli miksailee orkan ja ei jääny kauheest kysyttävää. Vanhat herrat veteli UFO Girl-nimisen teoksen ja kyl vakuutti. Ens viikol sit hommaillaan neljä isompaa keikkaa ja PatrosPatros Antti tullee meil viikoks töihin hoitelee lavapäätä. Toimii!