maanantaina, helmikuuta 21, 2011

Jepukka.

Männä viikko meni et heilahti taas tuol työn ääres. Semppaa, semppaa, Mariaa ja semppaa... Mariasta puhheen ollen, olipa piristävvää tehä orkkaa joka kuulosti ja näytti hyvältä. Siis Erin(ex-Nylon) sooloprojektinsa kanssa. Mukavat oli kelit, niin sanotusti ja biisi toimi. Ainaki miulle. Tuleva viikko sit onkii ihmettelyä ku o tuol tuotannon portaassa menos ohjelmaa koskevia hassutuksii ja kattellaan kuinka keskiviikkon mennään ja kenen kanssa.

Pari isohkoo orkesterivetoo tulos korjaamol lähiviikkoin mut niist sit enemmän avautumist ku aika tulee. Ja jos tätä rataa mennään ni tulee niit avautumisii ja runsaasti.

perjantaina, helmikuuta 11, 2011

Man måste tänka på kula sidorna....

Terveiset Kortsusta. Eli korjaamolta ;) Tääl sitä o taas painettu piiiitkää päivää ja yritetty olla ihimisiks. Semppaseppona ja tilahärönä pyäritty. Mariaa puukattu tuuttiin pariin otteeseen. Kyl tää talkkarihommakii o välil iha kivaa. Ei tääl kummempaa oo tapahtunu paitti tänään. Niklas Strömstedt tuli taloon vieraaksi orkesterinsa kanssa. Aivan mahtava etupään hahmo mukanaan. Markus, Ruottin Oksunder, loistava tyyppi. Kaveri astelee sisäl, kattelee mestat, kysyy saaks kokeilla PA:ta ja valuu M7:n äärelle. Täräyttää tulemaan Den Glider Innin eka kertsiin saakka, tulee miun luo, kättelee, esittelee ittesä ja tokasee: ollaanks kavereit vaik lätkäs kävis miten vaan. PARHAUTTA!
Vitsillä siään toimii aina ja varsinnii tol huumorintajulla. Tokas tuos just ennen vetoo viel, ei muistella vuotta -95. Iha ykköskundi ja aikas A1 soundii takoo. Bändi o hämmentävä. Liidaaja vetelee bassoo, akkarii(3 erilaista), kiippareit ja laulaa. Rumpali vetelee, kannui, akkarii, sähkist ja taustat. Välil siis paukuttaa kannuja JALOILLAAN ja soittaa sähkistä. Sellisti hyppii oman tontin ja kiipparikioskin väliä välil soitellen bassoo. Ja myös taustat lähtee aika rapsakasti. Toimii. Kortsu kiittää ja kuittaa.

Kävin muuten tsekkaas ton Domen avajaisis Kotiteollisuuden keikan. Nättimesta mut en tajuu miks niit pulloi pitää viskoo ain ku tilaat jotain. Nopeemmin sais tietty kaljan eteen mut siin vaihees ku seppä o heitelly koko illan breezereit sun muit sokerilitkui ja mie tilaanki kaljan, ni oli kaveril kiva ilme ku visko siit olkasa yli ja ali ja völist sen pullon ja avas naamasa ees. Tuli se hetki, et olis pitäny sanoo et siitäs sait! Mut keikka oli kova ja ukot hirmu vedossa!