perjantaina, joulukuuta 31, 2010

Kiitokset...

...kaikille johon törmäsin, tutustuin, tapasin, tein töitä, juttelin ym. kuluneena vuonna reissussa ja elämässä. 2010 jää muistoihin ja siirrymme uusiin seikkailuihin 2011 myötä.

Kiitos Majavan jengi! Kiitokset Vehmaan perhe, olette sydämessä aina ja kiitos ystävyydestä, joka kestää ikuisesti. Kiitos Jake, muistot jäi ja ne parhaat vaalitaan, anteeksi annettu kaikki. RIP. Kiitos Aleksanteri, ilman sinnuu kaikki ois turhaa ja onneksi muistutat minnuu joka päivä siitä. Rakastan sinnuu koko sydämestäni. Kiitos äiti, että olet olemassa. Rakastan sinnuu.

Heti Tammikuun alusta alkaa uudet haasteet mutta niistä lähempänä ;) sitten. Hyvää ja rauhallista vuoden vaihtumista ja tavataan taas ensi vuonna.

maanantaina, joulukuuta 13, 2010

Kaiut kohilleen ja parit hiivat...

...oli viikonlopun ohjelmisto. Perjantain pamahin Hämeenlinnaan Verkatehtaalle Pentti Hietasen Joulushown kera. Pentti esitti Joululauluja kera parin sellon, basson, pianon ja rumputaiteilijan kanssa. Monitorimaailmaa säädettiin, siis ajoin etupäästä kaiken, mieleiseksi kera hillittömän kaiun. Auts. Hinni lauloi myös oman osansa. Duetoivatkin vielä. Verkatehdas on käsittämättömän hieno keikkamesta. Kaikki, siis kaikki, toimii niinkuin pittää ja henkilökunta o parasta A-luokkaa. hukkasen Masa oli miul vahtina ja ei ollut kyl mitn kysyttävää laitteiston puolesta. Rouhis oli valovahtina ja homma toimi myös siel. Tilana aivan loistava, siis miun mielest, ja kuulemma yleisökin tykkäsi joten hyvin meni. Kiitokset vielä talon henkilökunnalle.

Lauantaina sitten mentiinkin perinteikkäämmin eli CMX ja Tampereen Pakkahuone. Vastassa loistava henkilökunta taas. Kuiten aina täällä. Kamat lavalle ja tsekkailemaan. Loppupätkän täst rundist oon menny talon tekniikalla koska se o osottautunu parhaaksi vaihtoehdoksi. Tyhjälle salille tsekkailu o aina kivvaa ja sen huomasi orkesterikin. Kuminaa ja epämääräisyyttä lavalla. Läski demppaa oli kuitti ja vikat saunakerhot Tuomaksen kanssa. Porealtaan kautta. Takasi mestoille ja odotteluun. Ylppö lämppäs pianistinsa kanssa ennen ku oli herrojen vuoro. Täysi Pakkis ja loistava keikka. Aivan hyvä rundin päätös. Belsebub kohtasi loppunsa pyörivis sähkökoneis ja hyvästelimme Versoulin. RIP. Kamat nippuun ja Vänen kans repii märkää klubin puolelle...

Kiitos Aki, Tuomas, Janne ja Tipi. Kiitos Hukka, Aleksi ja Väne. Kiitos. Oli mahtavaa taas.

tiistaina, joulukuuta 07, 2010

Mitä sie piät miun...

...Blogista? Eikäkö.... Notta taas ment viikko et hujahti kolomen keikan merkeissä. Mikkeliin pamahettiin perstaina Vaakunaan Jukan lämpöseen sylliin. Odotukset oli korkial ku Vaakuna ei oo oikein CMX:n tyylinen mesta mutta....

Kamat oli Peten elikkäs kännykkämaisesti GaiaPeten paikalle hinnaamat. Auran PA ja Voidin kulumat. Paikka o suht haasteellinen ku PA o lavalla ja se kumina ku ei kulumilla pois lähe. Mut tsekki suihkaistii alta poijes ja ammattimuusikot ku ossoo piisisä ni ei siel kaikkee tartte kuuluu ;) Saunaan ei päästy perkkeles taaskaa ku pikkujoulut ja sunmuut vie pojilt saunomisen ilon. Safkat huiviin ja Kallen, Taivaisen Kalle oli tuuraamas Aleksii siis backlinessa ja VVVVVauhkosen Katja merkkariosastolla, KB:hen, joka todettiin Tipin kanssa yhdeksi parhaaksi baariksi ikin. Parit hiivat huiviin ja Päämajan kautta bäkkärille. Keikka starttaa klo 00 jotain ja paikka o iha turvoksissa. Hyvä keikka, hyvä poijjaat. Manageri Karppista kaipailtiin ja naurus oli pitelemist.

Aamul oli hiukka heikohko olo, kiitos Katjan, Kallen ja Vänän kanssa pidettyjen huonon vitsin jatkojen. Kamat bussiin ja mie meen sänkyyn heti. Helsingis herräilles ja Tavastian etteen parkkeeraus. Kamat inessiiviin ja hetkeks himaan. Tsekki alta poijes, KirvesAntti(parhautta) talonseppänä ni ei voi ku onnistuu. Poijjaat tykkäs menosta ja lavasoundista ja mie olin onnellinen. Höyryävien patojen ääreen ja kupu täyteen porokäristystä, pottumuussii ja puolukkasurvost. Toimii. Ukko kylelleen sohvalle hetkeks ja keikka alkaakii jo kklo 21.30. Täys Tavastia repee ku ukot alottaa settisä. Muute toimii. Kaveri sano myöhemmi olleesa koko keikan ajan miksauskopin ees ja koko show oli mahtava! Hyvä Hukka ja Vänä. Keikan jälkeen parit märät ja Vänän, Aijan ja Aleksin kans Kiiskeen repäsee pikku tumut. Vemmu vei väsyneen matkalaisen kotio yöl....

...jost taas seuraavan päivän mentii vetäsee pikku tsekit ja porot taas huiviin. Keikkaa ootelles naureskeltii takahuonees Tipin kans ja kuunneltii rautalankamusiikkii. Taas täys Tavastia ja loistava keikka. Tuli diggailtuu ny enemmä ku edellisen päivän. Ainut miinus oli AW:en mikis joku kumma häikkä heti keikan alus mikä katos jonnekii avaruuteen mut jätti hiukka varpailleen miut. Kamat nippuun ja bussiin ja Wilskan matkas kotio. Kiitos Jukka ja Gaia & Mikkeli, ootte parhautta. Kiitos Tavastia ja KirvesAntti & kokit. Nimittäin TOIMII!!!