sunnuntaina, heinäkuuta 11, 2010

Kyllä fiksu mies menee nukkumaan ajoissa.....


....Tai niin mie luulin ainakin. Fiksuna tietty. Mutta Aasiaan:

Torstain aamusest siis siirryttii kohti Iisalmea Hevisauruksen kanssa. Kurvista tuuraamaan menin Olusille ja mukavoohan se ol. Homppa, Jäppinen ja Tuppurainen ääniryhmästä vastassa joten ammattitaitoa ei puuttunu ku bussista. Etupää asemiin ja tsekkailemaan fiilingit. Mikäs siel o vejelles ku maestro Homppa o laittan tontit kohilleen. Tsekki alta poijes kuleksimasta ja hotellil suihkuun. Terdeoluet ja tonteille takasi. Keikka starttaili niinkin inhimilliseen aikaan ku 19.30. Rajat oli annettu 105db ja mie vetelin 84-89, olihan kyseessä lapsille tarkoitettu shöy. Haasteellistaha tuo oli mut Homppa jeesas hyvin seisoen ain välil eturivis, keskel ja miun lähel ja tsekkaillen mittaril mis mennään. Loistoryhmä ja toivon sydämestäni et uusinta tulee. Parit saunatsuipat ja sänkyyn klo 03.

Aamul ylös klo 06 ja junal Poriin ja Finn (s)Hits Festeille tyttöjen kanssa. Konsiksen takapihalla järjestettävä festari kuulosti heti hienolta. Oliha siel kaikkee. AuraDiudiuta ja sellasta. Peltosen Aki-Jyyrä lähti tekees monttua tytöille ja illalla sitä otettii jo löysät poijes :) Ei siit sen enempää...

Aitooseen matkattii sit lauantaiks ja mikäs siel o vejelles ku o Terhin kamat ja homma toimii. ;) Kiits Terhi. Tytöt veti enegisen shown ja siit sit samoil silmil kotio kohti ja kohti orjuuttaja Vehmaksen hommia. Ens viikol taas uuret kuviot ees... UGH!

torstaina, heinäkuuta 08, 2010

Nihkeä perse eli kuinka routari kesytetään....

Jopas aikaa on taas vierähtäny viime kerrasta. Hommaaha o riittänä taas iha tekemiseen asti. Subbarihommat jäi tauolle syksyyn saakka ja tytöt alotti taas omat kesähommasa ja tuurauskeikkoja o parin uuden orkan kanssa kesällä.

On käyty taas mielenkiintosii keskustelui syksyst ja uusist kuvioist mutta enpä sano viel mitn enneku nimii o papereis. Päivätyöt jatkuu ku ei se Vehmas miust eroon pääse, keikkoja riittää ja lomakin näyttäis tänä kesänä olevan ihan viikko putkeen.

Kesäkuun aikana oli viel MTR Subbareitte kans. Suvi ja kumppanit olikii hoitan hommat taas kohileen ja Barska, Kride ja Terttu hoiti tekniikan puolesta kyl hommat. Kaikki toimi, paitsi Jannen piuha, hyvin ja mikäs siin oli auringon lämmöst nauttii. Tarkotus oli heti keikan jälkeen lliikahtaa kotio mut kerrankos sitä pääsee kuskaamaan Mikko "siehä ajat jos mie sanon ja käsken ja oon tosi kova pomo mut voisit sie pliiiiiiis heittää miut kotii ku ei miul oo ystävii" Vehmas nakitti kuskiks. Juhannus menikii sit lomailles ja lauantain oltii sit tuon kyseisen herrasmiehen kans Majavaa niin Majavaa. Sunnuntain Topifestit meni hyvin ja seuraava ilta olikii tosi kivaa duunis.

Heinäkuu alko sit Sonatan tuurauksella Ruattis ku Ville oli Tuskas hommis. Ok meno, ok festarit ja ok crew talon puolest. Ainut mikä jäi harmittaa oli kunnon tsekin tekeminen ja hiukka viallinen XL3 jos ei oikein kaikki ollu himas. Mut orkka oli tyytyväinen ja yleisö tykkäs ni mitäs se mie marmatan tääl. Tyttöjen kans rykästiin Vekaranvallotus kans eli varuskuntakeikkaa pukkas. Hyvä meno, tekniikka toimi ja kuuma oli. Naama laihtu varmaan kuus kiloo hikoilust. Nyt istun bussis kolmen tunnin yöunien jölkeen matkalla Iisalmeen Hevisauruksen kanssa mut siitä tuonnempana....