maanantaina, kesäkuuta 14, 2010

No joha o.....

...v*ttu siit ku täälkii o viimeks käyny. Kais se ois taas aika alakaa tarinoimaan jottai mitä o käyny sitte viimeks.

Noh.... Hermolomat vietettiin ja lasten kans leikittii. nyt taas palattii hommiin juuritasolta ja keikkailu maittaa ja hommat luistaa. Vemmu meni tekees elämäsä virheen ja otti miut hommiin eikä miust pääse erroon ennää. Suburban Triben ja Stalingrad Cowgirlsien matkas menee tämä suvi että heilahtaa. Villee käyn tuuraamas Sonatas Tuskaviikonlopun aikan ja Waltarin kans käydään Tsekeis tekee tsekit. Aamut, illat ja yöt muute duunissa.

Viime viikol oli parit keikat, joist ekana oltiin tyttöjen kans lämppääs Idolin Billya jäähallis(siin oikees) johon EW:n gubet oli tuonu miul ja Jannel(Vuori) iha omat vehkeet. Mikäs siin oli vejelles ku Jaska oli miul kamat laittan ja ei tartten ku vähä huuvel et sai komootit vireesee. Keikka oli flikoil iha rautaa taas. Aroluoman Kimmo oli muute hoitaas backlinee ja ilman Kimmoo ja hänen asiantuntemustaa ja kokemustaan olis muute keikka jäänä vetämättä. Isot Kimmolle.

Lauantain kipastii sit Subbareitte kans erikoiskeikalle ja kesän ekalle oikeelle festarivedolle Saunaan. A-ryhmä olikii laittan hommat kohilleen ja ei tost voi ikin mitään pahaa sanoo. Jätkät vaan haldaa ton homman niin hyvin. Etupääs oli kuulemma Arskan mukaan ollu oikein mahtavaa ja miksei ois, kiitos Liskin. Klasua oli mahtava nähä ja halit piti heittää heti. Pitäs päästä b-ryhmän lavallekkii vierailee ku siit o jo vierähtänä tovi. Keikka oli mainio ja rumpalikii vaihtu yhen biisin ajaks. Erinäisii säätöi nääs oli viikol.

Loppuun vois tietty sanoo, et haist sie Vehmas krapulahikine kainalos mut emmie kehtaa.... Ja tsekatkaapa kullanmurut toi Vehmaksen tilitysblogi kans. Uus blogisti o tonteilla.