lauantaina, marraskuuta 21, 2009

Hups...

...Sori ku o vierähtän aikaa mut ollu kaikelaista pääl täs, sekä fyysist et henkist, mut yritetään taassisa päivitel tätä milt ehtii.

Firmakeikkaa, bändikeikkaa ja sairaalakeikkaa pukannu mut hauskaa ja vähemmän hauskaa ollunna. Xboxkii tuli kotio ja sitä o kulutettu kummasti.

Firmakeikkaa kävin heittääs puhetilaisuuksien muodos paris viikos seittemän eli tuli taas noi DPA:n napit tutuiks. Ohan noi kekkereit mut minkäs teet ku tarttee syäräkkii. Aiheet oli laidast laitaan, vaalirahoituksesta unettomuuteen et kyl sin mahtu yks kiinnostava aihekkii.

Waltarin kans käytiin vetäsee muutamat keikat ja loistoryhmä o kyl. Jengii ois voinu olla enemmän keikoil mut harmittavasti sattu joka kylän kohalla olees sil viikol possuflunssan sairastapauksii ni kai se jengi ei uskalla liikkuu, ne ketkä tuli tykkäs kyl. Sain puhuttuu Kärtsyn testaas korvamonitorei ja oliha hää tykänny niist seuraaval viikol. Itte hoitelin noil keikoil pitkäst aikaa etupään tonttii ja mukavaa vejel ku lähtösoundit o kohillaan ja ukot hallitsee biisit. Jannen kans tuli naureskeltii ammattivitsei( hää ku soittaa kiippariosastoo Waltaris ja hallitsee myös miksaushommat) ja naurettuu muutenkii :)

Ja sit siihen vakavampaan asiaan. Rakkaat kolleegat, jos ja kun ja tietysti teit närästää, ja jos sitä o jatkunu pitkään niin käykääpä siel lääkärin pakeilla. Ittelläni näit vaivoi ollunna pitemmän aikaa ja sain, kiitos Pesosen Raimon, aikaseks raahattuu itteni tuonne lekurille. Tuomio tuli ja leikkaukseen mennään. Mutta!!! Se pieni vitutuksen aste siin närästykses ku teil o ja toistaseks lääkkeil niist seleviätte, niin siin o sellanenki sauma et se muodostaa viel vakavamman vamman teil. Nimittäin se saattaa muodostaa vatsahaavasta Helikobakteeriin ja siit viel astetta jyrkempään elikkäs ruokatorven syöpään. Ja se ei taida enää olla leikinasia. Itte pääsin helpolla ja tähystysleikkauksel hoidetaan refluksi kuntoon mut viikon ajan oli paskat housus ku ootteli tuloksii. Käykää siis tekin ottaas ne testit. Menee kokonaiset 15minuuttii päiväst siihe.

Jasselle onnittelut rajapyykin rikkomisest, kato niin siin käy ku puhuu asiaa eikä paskaa niinku me muut kolleegat :)