torstaina, elokuuta 28, 2008

Soronoo Sober days... Ugalabugala Lappeenranta Imatra


22-23.8. Lappee/Imatra

Perjantain duuniin jälkeen lähdettii ajelee kohti Lappeenrantaa, tarkoituksena vähä rairai Lappeenrannas. Keikka olis vasta lauantain. Kamat hotlalle ja kaupungin kuumimpiin menomestoihi. Rosson kautta eväkset huiviin ja kaljalle. Jyri tulee moikkaa. Toimii. Birraan mökäöljylle. Jusba tulee moikkaa. Hyrde and. Muut nysvää jossai eikä kehtoo lähtee mihinnää. Siit Ruokosen Jannee moikkaa monkeysiin ja siit vanhaan k**pään eli Old Cockiin. KotiteollisuusMikaha se siel ja loppuilta meneekii viihtee puolella.

Aamupalat jää haaveeks. Kauhee migreeni iskee päälle, niskat iha jumissa. Vedyt torilla o tosiasia. Ja satamaan kävelees. Jyri ja Sonja tulee and. Kake ja Hansku and. Siin sit tupakkii poltelles ja jädee syödes odotellaan et aika tulis siirtyy Imatralle. Ja tuleeha se. Jusba jousille Imatraa kohti. Hengailua kävelykadulla ja kosken katselua. Aika siirtyä tonteille. Suviuunot ei taas vaihteeks tiedä mihin/mistä/kuka kyseli sit iha mitä vaan. Passit haltuun ja moikkailee ukkoja. Lari and the boys EW:ltä hoitaa tontit. Hommat haltuun ja poikien odottelua. Ukot saapuu ja Hyrde lahjoittaa miul merimieslakin. Toimii. Naureskelua ja pientä kamojen kasailua. Meitin vuoro ja lauteet on to go. Kamat tulille ja tsekkailua. Kappas, aikaa jäi viel tunti. Kerrankii näi päi vestarivedoilla.

Keikka tulile Lammen Jussin spiikillä ja meno o mahtavaa...Paitsi! Hyrden kuuntelu pätkii ja kuulemma Peksinkii. Eemil ja Jyri o ok. Mystista. Tourdamager Viltsu-ystävä pyrähtää tonteille. Pappa myös moikkailee. Saundit o kohillaa eka biisin jäläkee ja voi alkaa tsillailla hieman. Apina teurastetaan lavalle. Kitaran vire heittelee. Kakku o tulessa. Echmil juu. Eväspatongin(Teräsbetonin) ukot tulee lauteille diggailee biisin ajaks istuen puistonpenkillä. Mr.Suzuki Jaappaniasta o tullu tsekkailee Pekkelii. Yamaha o iha liekeis. Monsieur Honda käy esittelees itteesä ja nopiat jutustelut. Kia Ceed o iha mukava ukko juu. Keikka ohi, kamat lauteilta, ukkojen moikkailu ja nokka kohti kotia. Fortumin mieskii o heränny ja haahuilee tonteilla. Ois ollu kiva jäädä bailaa mut moottoritie o kuuma. Pekkeli jousille ja kohti tsadia. Koton siin kahden pintaan ja uni maittaa.

Muute onkii aika menny uusis duuneis hotelli Flamingos josta tulee sellane loukku et ei mitn järkee. Tulukaaha joskus vilasee....

tiistaina, elokuuta 12, 2008

Soronoo Sober days...Shrek4 ja Mikkelin salaisuus


8.8. Mikkeli, Jurassic Rock

Iltapäivästä ajelellen kohti Mikkeliä, ABC-helvettiä ja vesisadetta. Sokos hotlaan buukkautuminen ja Echmilin kanssa hyvästä viskistä aulabaarissa nauttien alkaa tää tarina. Vesku käy pikaisesti moikkaa ja Fortumin mies eli Rööninki and. Nina ja Pirre gaybussin uumeniin ja nokka kohti tontteja. Bäkkäri o taas pullollaan kaikkee kivaa ja jengi alkaa kerääntyy tonteille. Kaikkaa olikii jo ikävä seku o nii maa perusteellisen mukava mies, i love him. Sapuskalle ja kuuntelees hetki Diabloo. Vitti et toimii jätkät livenä vaa nii perkeleen hyvin. Vettä o tullu ku Esterin perseestä. Mietin muuten yksikseni et en kyl tahtois tavata tätä kyseistä Esteriä josta sanonta o lähteny. " Mites meni veljes häät? No kiitti iha hyvi siihe saakka ku Esteri paukahti juhliin mukaan! Sit oli vähä kosteat tanssit."

PMMP vääntää vaihdon aikana ja sehä toimii aina. Kalle ja EW:n crewiä moikkaas ja otan itselleni hyvät kelit lahjomalla Kallen heti. Ja kelithä o hyvät. Vesisade lakkaa ja kaikki o lavalla kunnossa. Mitä ny tomit meni ristii mut ei haittaa ku heti vaihtu oikeinpäin. Puolen tunnin vaihdolla mennään. Ei oo rullaraisereit mut hyvi ne liukuu kosteella lavalla. Esteri o käyny lavalla. FM2000 vääntää toisel laval vaihdon aikana, vitti ku ois tehny mieli olla kattoos. Keikka käyntiin ja heti o tilanteet kohillaa. Kaikalle vähä lisää matskuu sidefilleihi ja voi aloittaa diggailun ja dokailun.

Mikähä täs Mikkelis o ku aina täällä o iha loistokeikat, poikien mielest tää oli kesän paras. Varmaan jotai tekemist juomaveden kanssa... Jukka o kyl hoitanu hyvät vestarit, mie toivon näille pitkää ikää. Viel ku sais bäkkärin sinne vesiliukumäkien luo ni a´vot! Tai sit puolet Suomen kuumimmist orkist hukkuis siel. Mut aiva parhautta tää on ei voi mitää.

Viel sit se yks pisto Imatralle ja se ois siin...