sunnuntaina, huhtikuuta 27, 2008

Jorma tai Lasse -08... Pershiki rulettaa


25.4 Kouvola, House of Rock

Voi pahuuden ruumiillistuma. Mie starttaan autolla kohti Kouvolaa ja Stampioitten keikkaa. Tänään ois vuoros viimone (toivottavasti ei lopullisesti) keikka FM2000:n kanssa. Lystiä o piisannu ja legendoja syntynyt näitte poikien kanssa. Ripulit lämmittivät alkurundin ja FM2000 päättää tämän session. Molemmat ovat olleet mitä parhainta sakkia ja ystävyyksiä on tullut meistä joka leiriin. Parhautta. Nappasen Jalluputelin laukkuun Matille ja Teemulle (FM:n tekniikan höpönassut) kiitokseksi reissuista. Mie niin tykkään poijjiista. Hyrde ja Hippi ovat hoitaneet orkesterille kiitokseksi Gambinaa nii että riittää. Pahuutta siis ilmassa.

Keikkapaikkana toimisi tällä kertaa House of Rock eli HoRo niinku pojat leikkisästi nimittivät mestan. Vanha tuttu Güntin ajoilta, Marko"Hämppy"Hämäläinen, hoitelee baaria ja orkesterien asioita mestoilla. Kättelyt ja naureskelut siin poikia odotellessa ja kappas ku bussi jo kaartaakin pihaan. Roudausta ja pätsäystä ja säätöä ja backline alkaakii olla kuosissa. Siin miun mikitellessä ja monitoreit säätäes tuleekii toinen vanaha tuttu moikkaamaan. Tsugi, tuo maanmainio ihminen ja ystävä, aina parhautta nähdä. Vakaa vanaha ammattilainen karjalasta. Mie/sie meininkii ja loistotarinoita. Parhautta. FM:n ikinuoret saapuvat ja halailu alkakoon. Kerran viel vaik iha vaa vittuillessaan sanon, et nää pojat o parhautta ja mahtavuutta. YSTÄVIÄ perkele!

Tsekki rykäistään käyntiin ja Jusba hoitaa tsoundit kohillee ja mie joudun hetken painimaan Kaken monitoroinnin kanssa ja vielä siihe vähä Hyrden kuunteluu and. Homma saadaan toimimaan ja syöpöttelyn merkeissä jatketaan. Muut ampaisevat saunaan ja mie lähden juniorii moikkaamaan ja naurattamaan. Allu o parhautta. Aina. Allu kyselee Mokoman ukkojen perään kun on ilmeisesti luonut kontaktin Hygeen ja Saikkoseen. Ja mikäs siin, loistomiehii. Allu diggaa and.

Fm:t vääntävät loistosettiinsä taas alkaen klo 23 (Vepan sanoin: notta muutkii ehtis juomaan) ja mie oon tulessa. Nii tuntuu olevan Kouvolan yleisökii. Kamat liikkuu nopiaan lavalta poijes ja päästään Jyrin (sydänystävä) kanssa kasaamaan meidän setti kuosiin. Jyrillä (kortisoonikokki) on tällä kertaa sitten vähä enemmä hommia ku normaalisti. Jyri (kitarateknikko ja Lappeenrannan Steven Seagal) hoitaa skebat ja securityn illan kuluessa. Mitä ny vähä säätää backlinee keske keikan uusiks nippuu ja kaikkee pientä. Keikka o iha tykkii. Yleisö o vähä villinä ja osa intoutuu iha daivaamaankii, pienellä avustuksella, Jyrin (karjalan sexyin) hiukkasen hikoillessa. Viikatteen Kalle tulee piipahtamaan sketsillä sisään 5 laukausta-biisissä ja FM:n pojat viuhahtamaan Muistipalapeleissä. Parhautta. Poijjaat pois lavalta et miehet pääsee hommiin. Kamat nippuun ja bussiin vauhdilla ja Jusban kanssa hypätään jousille ja kohti Helsinkiä ja nukkumaan nii et nenäkarvat tutisee. Tästä o hyvä jatkaa.... Vai onko???

tiistaina, huhtikuuta 22, 2008

Jorma tai Lasse -08... tiptaptiptap tipetitipetiptap


18.4 Savonlinna OKL-sali

Uamusta taas lähetää Pekkeleissönin kanssa matkaan. Junetskilla Lappeenrantaan ja siitä dösäbussilla Savonlinnaan teinikeikalle. Lappeenrannassahan on AINA ja PAKKO käydä vedyllä ja niin tehdäänkin. Osa porukasta onkin jo kerääntynyt kojulle ja Jusbaumi ahneena jo aloittanut. Ei tartte ootella ystävää lounaalle. Vety toimii aina! Siitä pikku hiljaa bussin uumeniin ja matkan tekoon. Kai-Pekka on sit valinnut matkalle elokuvaksi Turkkilaisen version tähtien sodasta. Voi luoja se ajaa miut hulluuteen. Kaikka, tuo unelma nuori. Mie nii tykkään siust. Leffa hipoo täydellisyyttä. Toi on pakko saada omaks, Viltsu ainakii rakastuu siihe. Keikkapaikkana toimisi tänä iltana liikkahalli ja Maukalta on tulleet kamat. HK:n settii ja hyvää tahtoa. Tsekki väännetään pykälään ja dj aloittaa teinien nauratuksen. Tuollaista se taisi olla omassakii nuoruudes joskus ennen ajan laskua. Pikkutytöt laulaa Popedan pitkää kuumaa kesää ja tanssahtelee iloisesti. Myö ollaan niin vääräs paikas. Keikka tuntuu uppoavan sekä yleisöön että orkesteriin. Pekkeli o aiva liekeis. Miksei olis?! Hyvää settii ja menoo. Pittiäkii rakennetaan. Teinit on pahuutta. Backline bussin uumeniin ja Kaikan kanssa hotellille ja nukkumaan. Hyvä päivä.

19.4 Helsinki, Virgin Oil

"Kotikeikka" tiedossa, pääsee omaan sänkyyn. Parhautta. Makaan melkein koko matkan HElsinkiin, heikko olo, taitaa taas tulla kipiäks. Kaius o tonteil vastassa ja ottaa karjalan poijjaat rautaisella ammattitaidolla vastaan. Kamat liikkuu inessiiviin ja laitellaan pikku hiljaa tontteja pystyyn. FM2000 ratkiriemukkaat ystävät saapuvat ja jälleen näkemisen riemu on suunnaton. Illan ohjelmassa ois siis 45 Degree women, FM2000 ja älyn maisterit Stam1na. Tsekki pusketaan läpi hyvällä arvosanalla ja eiku syömmää. Siirrymme Bar Looseen osan porukan kanssa. Kaikka "ajetaan" keikkakuntoon in no time! Palaamme tonteille tottakai katsastamaan orkat. Kartsa ja ukot pieksee ammattitaidolla keikan menemään. Pasi o etupääs tekees ukkoja ja moikkailut siihe ja propsit päälle. Lahjomme Kartsaa Jalluputelilla jo valmiiksi kesän sekoiluja varten. Kartsa on otettu. FM2000 pieksee kansaa ja hyvi piekseekii. Loistavaa menoa ukoilta ja encoret päälle. Sebu kuittaa hyvin tilanteen: no ollaan sitä ennenkii myyty loppuun Helsingis! Meikäläisten vuoro astua lavalle. Ja hyvi se keikka siit taas lähteekii. Mitä ny Hyrdel kitara tekee temppui ja parikii pulleeta poikaa siel laval ylimääräisinä häärää notta kiitosta Viltsu huomioista :) <---- hymiö? Aeva loisto meno ja Kaikka on kuosis taas. Parhautta Kaikalle. Encoret päälle ja hikiset miehet takahuoneeseen. Kamat nippuun ja odottamaan aamun roudausta. Mie saan hämmentävii puheluit aamusta et osa porukasta seikkailee jo baarihommissa. Virallinen anteeksipyyntö: Sori Jussi, Jyri ja orkesteri, meni kokatessa aamupalaa sen verran aikaa et myöhästyin bussist ja en ehtinä roudaukseen. Korvaus on tuleva olemaan suurehko ja yllätyksetön.
K
aikin puolin mukava viikonloppu. Kiitos kaikille osallistuneille.

keskiviikkona, huhtikuuta 16, 2008

Tulessa...

...Oon mie! Aiva liekeis! Kesä tullee ja keikkaa pukkaa ja meininki o mitä mahtavin kaikin puolin. Todellakin. Parrrrrrhautta!

maanantaina, huhtikuuta 14, 2008

Jorma tai Lasse -08... Tikit or koistinen

RÄYH!!! Taas isäntää vierää ja vikistään....

11.4 Tampere, Klubi

Miun reissu starttaa täl kertaa yksin eli matkustan Han Solo. Mie loikkaan Tampereen junaan jo puolilt päivin tarkotuksen moikata ystävää ja henkiparantajaa Lettusta. Matka taittuu ku siivil ku o hauskaa ja perillä eksyn ensin klubille tsiiterille ja siitä Läntisen perheen kotio teelle ja baakkelsille. Lörssönit pamauttivat tuossa aikaa sitten naimissii ja nyt ovat siis ydinperhe. Tuomasta ja Annikaa o ain kiva tavata, mie niin tykkään teist. Siit sit jo pian takaisi klubille ku Lemin hurjat ovat saapuneet paikalle ja alkaa taas työn teko kutsua. Lipponen tulee matkaan teollisuusvakoilemaan Jyrin puuhia. Peve hoitaa talonmiehen tonttii ja hyvi hoitaakii. Propsit Mansen suuntaan. Kamat spyygeliin ja tsekkii tekemään. Voi luoja, Ahmed2000 poijjaat saapuvat paikalle ja meno o parhautta. Mosse Hynsteriserist käy paikalla myös homouttamassa itseään. Sauna päälle ja löylyille. Pestään synnit pois ja sitä rataa. Hillitöntä takahuonenaureskelua ja perusodottelua. FM:n poijjaat aloittavat settinsä ja mie käyn sujauttelee parit valotilanteet heille. Siit onkii muute jonnii verran aikaa ku niit hommii o tehty, jännetuppitulehdus on tosiasia. Aiva loistava setti taas pojilta. Meikäläisten vuoro siirtyä lauteille ja jumankavita sanos joku. Pojat o iha fiilareis (sannoivat et parasta ikin tai ainakii lähel) lavalla ja keikasta. Jengi o messis alust saakka ja wall of death on taas tosi. Vitti mitä jenkii! Kamat nippuun ja naureskelee. Omppusohva on taas fakta yön pimeinä tunteina.

12.4 (holo)Kaustinen, Konsta

Aamu alkaa tekniikan poikain kahvihetkellä ja rupattelutuokiolla. Siirrymme klubin pihalle ja sielt FM:n autosta pilkistää pari, ei-niin-freesiä, naamaa. Teemu ja Andy ne siel hekottelee ja naurattaa toisiaan. Hyrde o kuulemma leikkiny yöllä Tarzania ja sitä rataa ja huonejatkot o ollu ym. Perussettii siis ollut ilmassa. Puhelu tiedottaa että AlePubissa olis aamupala katettuna sisältäen valkovenäläisii ja fisui. Siis koko ruokaympyrä. Lähtö viivästyy hetken mut mihis täs kiire ois ku hauskaa on. Matka (holo)Kaustiseen on pitkä mut mie vaan makoilen ku vanaha oon. Konsta o paras roudaus ikin, ottakaa mallia kaikki, ja lava o iso. Aika tarkalleen vuosi sitten olin samaises mestas Martti Servon kanssa, hiukka erilaisis tunnelmis ja kuviois kylläkii. BB-tunnelmat saavat uuden ilmeen pienen kyttäyksen merkeis mut mitäs näistä jos ei kiinnosta. Mut vitti et kiinnostaa! En nyt täällä enempää mut tulkaa kyselee ni tarinaa riittää. Ylivieskan Aksu toimittaa JBL:ät et EV:t tonteille ja tsekki o pian huitaistu ohi. Popparit on... no sanoisko erilaisis fiiliksis kaikki. Kyl tää täst sanois ulkopuolinen mut mitäs me suurista. Keikki puserretaan ku puserretaankii ohi ja kamat liikkuu nopsaan autoon. Äkkiä maate ja sunnuntaiks kotio. Mie niin tahon kotio...

Kiitos Tero loistavasta matkaseurasta ja sketseistä ja satunnaisesta soittotuurauksesta.

maanantaina, huhtikuuta 07, 2008

Kuukauden foto

Lempinimikaima jäänyt auton alle Hämeenlinnassa.

sunnuntaina, huhtikuuta 06, 2008

Jorma tai Lasse -08... This is humour


Voi luoja ja taas mennään....

Lammi, Nuorisotalo 4.4

Mie ja Peksi loikataan junaan Hellssinkistä ja kohteena Lahti. Loppuporukka ottais meitit matkalla jousille ja siitä sitten Lammille nuorten seuraan Nuorisotalolle keikille. Loistomeiningit siis tiedossa. Tonteille kamat ol hoitana Haven tai joku yhtiö. Mie mistää tiiä ku oon vaan monitorihahmo. Kantoapu o reippainta ikinä, teinit raahaa rojuja iha hurmiossaan, toimii. Tsekki käyntii ja slovakkia loppuu ni saunaan. Jä tääl muute bäkkäri toimii! On saunaa, bilis-, ilmalätkä- ja pingispöytää. On evästä ja juomaa. Ja hyvä feng shui. Keikki alkaakii jo 21.30 ja Lammin teinit on tulessa. Onha tää aika outoo vedellä näis mut minkäs teet. Keikki o peruskauraa meille ja kamat nippuun ja autoon ja nokka kohti Hämeenlinnan yöelämää, koskapa siel o majjoitus meitil. Iltakaljat ja päätä tyynyyn...

Turku, Klubi 5.4

Aamu alkaa loisteliaasti eli en taaskaa saa nukuttuu ja hyörin ja pyörin mite sattuu ja missä sattuu. Ja paikkoihi sattuu. Alakertaan teelle ja tupakin poltteluun. Päivän lehdet (ja facebook) on tosiasia. Porukkaa alkaa valumaan alas ja käydään Jyken, Jyrin ja Papan kanssa syömässä mannermainen lounas ja siirrymme bussin uumeniin. Borat koneeseen ja matka kohti Turkua voi alkaa. Pahuutta ilmassa, Andy ja FM2000:sen poijjaat viettelevät meidät valokuvalla tulevasta. Nää jätkät on positiivisesti niin sekasi et ei niit voi ku rakastaa! Yhden pysähdyksen kisalla käymme shoppailee kaikkee fantsuu illaks ja kohtaha tuo Klubi jo onkii nenän edes. Kantoapu toimii sisään, juu. Sillä se popparit lähtee millä se tekniikalle tuli. Tsekki pystyyn, Juuso o talon puolest taas vaihteeks hommissa, parhautta. Vaikkakii hivene kankaises mut ei anneta sen haitata. Pojat männöö Börssiin saunaan, mie siirryn WhiskeyBariin oluelle ja Koulun kautta (loistobisset) tonteille. FM2000 räimii settiään nii et ei paremmasta väliä. Ukot on iha tulessa. Jäppilän Paul Bostaph mättää ku heikkopäine, ei mitn järkee. Vitti et tää toimii. Tsekatkaa rakkaat lukijat (kaikki kolme teistä) kyseinen orkesteri. Mie lupaan et häkellytte ja rakastutte. PM/HC!!! Meikäläiset laittaa kamat kuosiin ja odotellaa keikin alkua. Spesiaalia tiedosa, hyvää vappua Turku. Iha vaa näin etukäteen. Keikka! Voi luoja, Turku! Keikka o mitä parhainta. Yleisö o iha liekeis. Sori siit "mellakka-aidast", Kalle EastWaylt ilmotti myyväsä Teille huokeelle oikean barrikaadin. Jengi vetää iha täysil biisit messis ja huoltamon pojat o iha tulessa. Hyrde keksii lähtee hakee kesken keikan, taas vaihteeks, jekkudrinksun tiskilt ja mie lähden saatille. Menomatka toimii ku jengi tajuu idean mut paluumatkalla joku ihana urpo, just sie vitun paviaani, päättää kokeilla painitaitoja kolmen promillen humalas miun kaa. Ukko sivuun, mut perkele kerkes puskan takaa humauttaa silmäkulmaan kiitos vaan, enkä edes (omast mielest) käyttän liikaa voimaa, Jyken syleilyyn ja Hyrde lavalle. Hiki tuli! Setti ohi ja takahuonebailauskoneet käyntiin. Voi luoja mitä bailausta, this is humour löytyy taas. Ukot tulessa! Parhautta! Kiitos Turku, kiitos Kaisa, kiitos FM2000, kiitos Juuso ja klubi. Nähhään taas....

FM2000 höpönassut, voi luoja myö rakastetaan teitä!