maanantaina, tammikuuta 28, 2008

Night Lifee taas vaihteeks


Lauantain tuli pyrähdettyy vaihteeks taas Night Lifes rokkihommis. Enemy Pilot ja Lambs tonteilla ja miulle siunaantui lämppäriaktin miksuuttelu. Häivälän Ville tul tekkee Lambsii, oman kylän poikii Torniost. Porukkaaha ois taas saanu olla lissää tonteilla keikkojen ajan mut minkäs teet. Paljon missasitte! Enemy Pilot oli kova mut niinpä oli Lambskii! Molemmat toimi armottoman hyvin. Pitkästä aikaa kaks loistoorkkaa ja menoo. Siit sit pienet siivut illan päätteeks ja pikku hiprakas nukkuus. Parhautta.


Kuukauden kuvana pimeää työvoimaa.

sunnuntaina, tammikuuta 20, 2008

Viikko takana muutamii eessä

ii per

Taas meni viikko nii et heilahti. Töitä, töitä, töitä ja Kouvolassakii tuli käytyy. Bellya, Loosea ja Night Lifea. Täytyy kyl sanoo et toi baarihomma saa hermot lepäämään. Parit kollegat noist "oikeist" hommist ollu hiukka ihmeissää ku meikäläine onkii tiskin toisel puolel toivottamas tervetulleeks.

Lauantaina oli Night Lifessa "legendaarinen" Dismember! Mie olin liekeis. Lämppärit toimi and. Hygee yritin kattella josko vanha Norskiherra ois tullu polttaa vessan pönttöä mut ei herraa näkyny. Bändi veti armottoman kovan tunnin setin ja Wilska näytti seisovan miu vieres sellane hymy suulla et Norja ois peittyny sen taakse. Tuhdit oli soundit lähties ja porukka diggas kyl. Kiitos pojille. Porukkaa oli nii maa perkeleesti et hyvä ku sekaan mahtu.

Tuleva viikko mennää sit taas Kouvola-Helsinki väliä ja baaritiskii pitkin nii et heilahtaa. Kattellaa sanos ukko jos vapaita sais joskus.

Kävin vilkasee Los Bastardoksen livekuntoo Apollos, siel Sedun "rock"ravintolassa. Paikka o siisti ku perse ja toimiva mut se o Sedun. EEEEIIIIIIIIII!!!!!

keskiviikkona, tammikuuta 16, 2008

Jepulista jee

Työkuviot kuosissa, vähä liikaakii ehk hommii, tälle keväälle nyt hoidettuna. Unettomuus alkanu taas vaivaamaan pitkästä aikaa. Vitti mie oon varmaa ain sairaana jotenkii. Ekaks unettomuutta, siit ku pääs eroo ni pakki meni ja ny ku se okuosis ni taas alkaa sama ruljanssi. Pitäsköhä leikkauttaa pää? Poitsun hommistakii soittelivat perrään. Täytyy alkaa "kouluttaa" junioria koht. Kovemmal kädel jos ei ala rauhottuu :) Eli iskä ostaa kaiken mitä hää haluu.

sunnuntaina, tammikuuta 13, 2008

Hommahomma ja sitä rattaa...

Ohhoh, onpas aikaa siit taas ku o viimeks kirjotellu tännekii. No mutta kiirettä ku pittää ni ei sitä aina ehi. Eli tutusti ja turvallisesti siirtykäämme ajassa tuakseppäi...

4-5.1.08

Night Lifee piiitkästä aikoo ja meininkihä o pysynä samana sitte viime vuoden. Parin illan sessiot tiedosa ja iha mukavoo oli meininki. Pari orkkaa per ilta taas mentii ja ei hirmusesti jääny mielee kyl. Edward-nimine orkesteri jäi kyl mieleen aiva loistavana. Laulajast tullaan kuulemaan viel toivottavasti, ja palajo. Sellast vanhan Eddie Vedderin/Chris Cornelin tuomaa muistoa tulvi takaraivoo saman tien ku kaveri aukas äänihuulet. Parhautta.

Looses tullu "lusittuu" tiskin huonommal puolel töide merkeis. Hermo lepää ku saa tarjota rokuille rinksuu ja bissee. Ei tuu kelattuu turhii ja porukka o mitä parhainta. Siel vapaa-ajat muutenki, toine olohuone.

11.1.08 Jyväskylä

Macheten viimone keikka Tuomon kans tiedos ja haikeat tais olla tunnelmat. Aamupäiväst starttailtii Santun kans subin aamupalan voimalla kamat kyytii, lyömäsoitintaiteilija Saikkonen jousille ja hakemaan lehtori Vajanto Tiksist ja siit Lahden rautsille Keikka-Kaikkaa vastaan. Kaikka tuurais siis Jalluu ku Jallul sattu ny olemaa huom. tärk. bisneksii (uudet purkkarit tais tulla mittatilaustyönä) eikä tälle siirtymälle ilmaantuisi. Henkisesti kylläkii ain messis. Tuomo tuliskii sit junalla, jos osais täl kertaa. Tuomo ku o junien kans vähä lasten kengis :) Bar 68:ha o ain loistomesta iha vaan pelkästää jo fiilikse takii. Tsekki ohite ja pikkupikku purtavat huuleen. Hotellil lepäilee ja eihä siit mitää tuu ku miestä janottaa. Siis takasi tonteille ja venailemaan. Keikka starttas klo 00.00 ja meno o mitä parhain. Loistokeikka, Kaikka liekeis, Sagen niskat/selkä/kaikki paskana eka biisist lähtie. Porukka hyvi messis. Harvinaisuuksii enkoreis: Napalm Deathii, Nasumii ja Tylyä Kuittausta. Parhautta. Pikku naurattelut siihe sit ja tiskille viihtymää. Kiitti Jonna rinksuist. Lauantain saapues olo ei mikään parhain ja viel illaks Looseen duunii. Pekoni tiris aikas lailla.

torstaina, tammikuuta 03, 2008

Hommat ohi ja uusii haasteita


Lauantaina oli siis Mokoman viimone keikka ja maanantain virallisesti päätty valtion leipä allekirjoittaneelta.

Helldonessa räyhättii lauantaina Moksujen kanssa. Mukana menossa olis Black League, Swallow the Sun ja Rullakon(VHB)veljekset. Mie tulin suoraan aamuvuorosst tonteille kahvittelemaan kun popparit toisivat itse backlinensa miun tyytyes piirakan syöntiin ja kaffeen. Nykäs-Jukalle joululahja käpälään ja jutusteluu Kaken, tuo Imatran kuumimman risteilijän kapteeni, bisneksi hieroen. Moksut saapuu tonteille ja ilmassa tuntuu olevan hiukka kireyttä. Mistä lie johtuupi, sitä mie en osaa sanoo, mutta kireiltä ukot tuntuivat. Paitsi Santtu, joka on aina ollu positiivsel tuulel miun kans asioides ja jutustelles siviilissäkii. Ja tietty Lettunen, tuo kitarateknikon ja ystävän esikuva, parhautta kaikkiaan. Tsekki tehdään nopeasti aikataulun puitteissa että muillekin jää tsekattavaa. Aksu pätsäs mulle oman lohkon monitorimaailmaan, joka helpotti kummasti keikkii. Siit kotio saunomaan Viltsun kanssa ja Ilvekseen eväälle keikkaa odotellessa. Tsekattii Barbaquebarbies(emmie tiiä mite se kirjotetaa) ja pakko sanoo et toimii. Parit hassuttelukaljat siin sivus ja joha keikkaki alkais.
Tiukka 45 minsaa takuu Mokomaa ja siin se. Ei yllätyksii, ei mitään uutta. Peruskeikka. Mikit pois ja mie poistun päkkäriltä. VHB sen sijaan potkas nivusii heti eka bisist lähtien, iha parhautta. Hyvii biisei, mukavii ukkoi ja loistotekniikka. Ei siit pahemmi voi sanoo.

Valtion hommatkii meni et heilahti ja nyt sit helmikuun rundii odotellessa. Ohessa tehdään kaikkea maan ja taivaan välilt, esimerkiks saunaremontist oluen myyntiin. Kattellaa syssymmällä sanos. Kiitokset kuluneesta vuodesta kolleegat ja ystävät. Kiitos Mokoma. Kitos Miitri ja Hölttä. Kiitos Lettusen pariskunta. Kiitos SAS:in ukot Ilmalassa. Kiitos Teille.